BESPLATNO PREDAVANJE/radionica: Odgađanje – kako se oduprijeti i steći dobre i korisne navike

Aktualne Novosti

Koliko ti je poznata situacija da znaš da moraš nešto napraviti, važno je, komplicirano, a ne da ti se, “ma evo budem sutra”, “budem za 5 minuta”, “još samo malo…” Svatko se od nas barem jednom našao u takvoj situaciji. Neki i više puta.
Odgađanje ili prokrastinacija može biti svjesna ili nesvjesna navika, a uzrok je često to što ili ne razumijemo zadatak, ili smo se precijenili s količinom posla kojeg “bismo trebali” napraviti odjednom.
Ne treba miješati prokrastiniranje sa lijenošću ili odmaranjem, iako neki to tako doživljavaju. Kad odgađamo, mi neprestano aktivno mislimo na tu obvezu koji “trebamo napraviti” te iz tog razloga niti smo pasivni niti odmaramo. Često je slučaj da se i više umorimo samo misleći na taj težak zadatak, čak možda i više nego da smo ga se primili odmah, da bismo se na kraju još i osjećali krivima. Poznato?
No nije sve tako crno – postoje mali, sitni i djelotvorni trikovi kojima možemo značajno smanjiti prokrastinaciju i odgađanje. Zato dođite na predavanje i otkrijte kako si olakšati život.

Predavač: Aleksandra Šćepović, licencirani trener osobnih potencijala i NLP Master Practitioner
Lokacija: Mali zmaj, Našička 3 (kod jarunske tržnice)
Temin: subota, 26.2. u 17:00-18:30 sati

Predavanje će se održati UŽIVO u prostorijama Malog zmaja u Našičkoj 3.

Zbog epidemioloških mjera broj sudionika je ograničen i obavezna je prijava na mail petra.malizmaj.hr@gmail.com ili SMS-om na br. 091/617 4768.