Donatorska grupa Malog zmaja

Donatorska grupa udruge Mali zmaj  na Facebooku namijenjena je ljudima koji žele pomoći i povremeno se uključiti u aktivnosti udruge i prikupljanje stvari ili financijske pomoći za nekog od naših korisnika.

Donatorska Facebook grupa

To je virtualno mjesto na kojem se svakodnevno objavljuju konkretne potrebe naših štićenika, izvješćuje o trenutnoj situaciji, količini prikupljenih sredstava, objavljuju fotografije pristiglih donacija, zahvale donatorima, pisamca djece i sl.

Za svaku potrebu koju “naši” klinci imaju, pokušamo pronaći odgovarajući način pomoći i ispuniti sve što je u našim i donatorskim mogućnostima. Nekad su potrebe i želje stvarno male i simpatične (kao što su balončići od sapunice za jednu djevojčicu) a nekad se radi o skupljim i važnijim potrebama, kao što su lijekovi, školska užina, uključenje struje, potraga za stručnim volonterima koji bi mogli pomoći itd. Nekad je jednostavno bitna podrška i lijepa riječ koja će nekoj nepoznatoj osobi puno značiti.

U grupi se trenutno nalazi oko 1200 osoba koje prate naše objave i uključuju se, ovisno o svojem interesu, mogućnostima i željama.