ZAHVALA!

Akcije Novosti
Udruga Mali zmaj je neprofitna humanitarna organizacija koja se financira prijavama na natječaje i donacijama fizičkih i pravnih osoba. Stoga nam svaka i najmanja uplata puno znači. Bez njih nebi mogli pomagati naših 382 djece iz 164 obitelji iz cijele Hrvatske (plus djeca iz sigurnih kuća i domova). Samo trošak poštarine za 12. mjesec 2021. (u kojem su, između ostalog, bili paketi hrane i božićni pokloni za sve obitelji) iznosi 17.252,58 kn.

Od srca se zahvaljujemo na financijskoj pomoći Nets grupi (https://www.linkedin.com/company/nets-group/), FHR d.o.o., 404 d.o.o., Almagea d.o.o., Germania sport, Sensa nekretnine, McKinsey&compani inc., Wiener osiguranje, 2advice d.o.o., Rochepharm holding, Grand centar d.o.o., Grawe Hrvatska d.o.o., Shape 404 d.o.o., King ICT d.o.o., Abbvie d.o.o., SPAN d.o.o, Jadroliniji i svim ostalim donatorima, fizičkim i pravnim osobama.

Zahvaljujemo i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva, Gradu Zagrebu, Središnjem uredu za demografiju i mlade, Zakladi Hrvatska za djecu, Općini Ližnjan i Scott Baderu što su prepoznali vrijednosti našeg rada, projekata i programa i financijski ih podržali.

Hvala svima još jednom na ukazanom povjerenju i podršci! ❤