SRETNA NOVA 2015.

Novosti Završene

Dragi donatori, sponzori i volonteri,

iza nas je teška, ali uspješna godina i ovim putem želimo vam zahvaliti što ste sudjelovali u svim akcijama Malog zmaja i omogućili nam da, u najtežim trenucima, pružimo pomoć onima kojima je zaista potrebna.

Neizmjerno smo zahvalni i ponosni što ste, odabravši našu udrugu, prepoznali trud i napore koje ulažemo da bismo barem malo olakšali svakodnevnicu obiteljima koje zbog teške neimaštine prolaze kroz najteže razdoblje života.

Podsjetimo, tijekom cijele godine prikupljali smo i distribuirali hranu i odjeću za socijalno ugrožene obitelji, a početkom školske godine realizirali smo tradicionalnu akciju prikupljanja knjiga i školskog pribora za djecu

Uz naše standardne aktivnosti, prošlu je godinu osobito obilježila i akcija prikupljanja pomoći za žrtve poplava u Slavoniji. Prikupili ste više od sedam tona humanitarne pomoći, a u nastavku akcije i stotinjak tisuća kuna, kojima smo opremili dječje sobe u poplavama oštećenom Rajevom selu.

I ovog smo Božića uz vašu pomoć razveselili mališane diljem Hrvatske. Podijelili smo nekoliko stotina paketa igračaka i slatkiša djeci iz naših korisničkih obitelji te domova za nezbrinutu djecu.

Najviše od svega željeli bismo vjerovati da će potreba za našim aktivnostima u ovoj godini biti manja. Realnost je ipak bitno drugačija od onoga što priželjkujemo pa se stoga nadamo vašoj daljnjoj podršci i zajedništvu u svim aktivnostima koje nam predstoje.

Od srca vam želimo sretnu i uspješnu 2015. godinu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)