BESPLATNO PREDAVANJE: Komunikacijom do duhovne slobode

Novosti

Jeste li ikada razmišljali o tome koliko jak utjecaj imaju riječi pohvale ili kritike na naš rad? U prvom slučaju dobit ćemo takav val motivacije da ćemo bez problema odraditi još tri do četiri posla i napraviti ih s velikim elanom. U drugom slučaju počet ćemo ozbiljno razmišljati o propustima i o tome kako da ih najbrže otklonimo i postanemo bolji. Bile to pisane ili izgovorene riječi, mi ćemo rado odlučivati o tome koje ćemo slušati ili čitati: naravno samo one koje miluju naše uho. Zašto onda dopuštamo da nas obasipaju riječima koje nas “trgaju na tisuću komada” i stvaraju loše osjećaje? Zbog čega onda i sami sebi šaljemo poruke koje nas uznemiruju i ne čine nas sretnima? Vrsta komunikacije koju šaljemo sebi i drugima, ili ona koju od drugih primamo, utječe na naš svijet i na njegovu kvalitetu, a ona pak određuje nas, naše stavove i put kojim idemo. Je li to ono što zaista želimo ili i tu možemo nešto promijeniti te utjecati na promjenu našeg života kakav želimo živjeti?

Odabirom prave komunikacije, i to one koju mi želimo čuti ili reći, odabiremo potpunu slobodu koja nas dovodi do duševnog mira.

Na radionici ćemo vježbati odabirati one komunikacijske obrasce koji nas čine sretnima, kako bismo od njih stvarali nešto novo, a to je IZNENAĐENJE! (Dođite i uvjerite se!)

Predavač: Aleksandra Ivanac, edukatorica,”life & business” trenerica te NLP majstorica
Lokacija: Mali zmaj, Našička 3 (kod jarunske tržnice)
Temin: četvrtak 20.4. u 18:30-20:00 sati

Predavanje će se održati UŽIVO u prostorijama Malog zmaja u Našičkoj 3.

Obavezna je prijava na mail petra.malizmaj.hr@gmail.com ili SMS-om na br. 091/617 4768.

Za vrijeme predavanja imamo organiziranu igraonicu za djecu, pa ako ih vodite sa sobom, napomenite prilikom prijave.