Sponzori akcije 24anđeli

Tvrtka Overseas pomoći će u prijevozu robe i namirnica.

Overseasu i njegovim zaposlenicima jako su važne humanitarne akcije i često u njima sudjelujemo. Zato smo se rado odazvali i ovaj put,

Đurđa Dokmanović, članica Uprave Overseasa za financije

Eurovita je donirala lijek za imunoterapiju:

Drago nam je da smo mogli pomoći donacijom lijeka ImmunoAHCC za tromjesečnu imunoterapiju pacijentice oboljele od karcinoma

Denis Ivančić, direktor Eurovite

Najveći europski diskont KiK Textilien, donirao je poklon pakete odjeće svim članovima svih 10 obitelji:

KiK Textilien je socijalno osjetljiv i u ovim kriznim vremenima odlučili smo umjesto božićnog domjenka, pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Svim obiteljima u akciji želimo utopliti božićne i novogodišnje blagdane i zato ćemo svoj djeci i roditeljima donirati poklon pakete zimske odjeće koju će si sami u našim KiK trgovinama moći odabrati. Sretan Božić!

Petar Burazin, direktor tvrtke KiK Textilien za Hrvatsku i Sloveniju

Catering Kvatrić, Maksimirska 127, Zagreb

Skladište za sve skupljene donacije osigurao je Catering Kvatrić

Dormeo je darovao dva kreveta s punom opremom (podnicama, madracem, jastucima i pokrivačima)

Kako često sudjelujemo u humanitarnim akcijama drago nam je da smo u ovo blagdansko vrijeme mogli sudjelovati i u ovoj. Humanitarno djelovanje i pomaganje drugima iznimno nam je važno. Želimo malim anđelima lijep i miran san.

Dejan Grbić, direktor tvrtke Studio Moderna- TV prodaja.

Tvrtka RAUCH Croatia d.o.o. darovala je pakete voćnih sokova za sve obitelji

RAUCH Croatia d.o.o. se s veseljem odaziva na humanitarne akcije. Ovaj put smo donirali HAPPY DAY voćne sokove u želji da svim obiteljima u akciji nadolazeći blagdani budu još ljepši i sretniji!

RAUCH, voćna obitelj još od 1919.

Tvrtka Moneo d.o.o. obvezala se darovati svakoj obitelji 1500 kn za blagdane

Uvijek se rado odazivamo humanitarnim akcijama, pogotovo kad je riječ o djeci i hrvatskim braniteljima. Ovo nije prvi put da sudjelujemo, a naša je želja i dalje pomagati potrebitima.

vlasnici tvrtke Moneo d.o.o. Renato Išpan i Goran Krivić

Salon namještaja Sabolić interijeri

Salon namještaja donirat će kauč obitelji kojoj je potreban,

Vlasta i Damir Sabolić

Electrolux je donirao perilicu rublja u vrijednosti 3500 kuna

U božićnom duhu, kada su obitelj, zajedništvo i briga za druge na prvom mjestu, susrećemo se s teškim situacijama u kojima su sjena blagdanskom duhu neimaština i siromaštvo. Electrolux se odlučio priključiti akciji darivanja obitelji kojima je pomoć i više nego potrebna. Stoga smo ove godine, umjesto organizacije božićnog domjenka i božićnih poklona odlučili u tom trošku donirati proizvode. Jedna od naših donacija otišla je i u ovu, prije svega, toplu i od srca iskrenu akciju: 24anđeli. Hvala svima koji su donijeli duh Božića onima kojima je to bilo potrebno.

Vaš Electrolux

Prva sportska kladionica svakoj obitelji će donirati televizor, grijalicu i dječje igračke

Poneseni plemenitim ciljem ovog projekta sretni smo što smo i ove godine imali mogućnosti odazvati se raznim humanitarnim akcijama, pa tako i ovoj hvale vrijednoj akciji – 24anđeli. Prva sportska kladionica ponosna je što je svojim angažmanom pomogla onima kojima je to najpotrebnije. Svim obiteljima u sklopu ove akcije želimo prije svega blagoslovljen Božić te sretnu 2013. godinu, uz želju da im pokloni koje smo im pripremili uljepšaju nadolazeće blagdane.

Ivan Bagarić, direktor Prve sportske kladionice

Dukat mliječna industrija d.d. će sljedećih šest mjeseci redovnom dinamikom donirati mlijeko i mliječne proizvode

U Dukatu oduvijek vodimo brigu o zajednici, posebno o djeci. Obiteljima-štićenicima Udruge Mali Zmaj Dukat će sljedećih šest mjeseci redovnom dinamikom donirati mlijeko i mliječne proizvode. Vjerujemo da će se i mnoge druge tvrtke u Hrvatskoj odazvati ovoj humanitarnoj akciji i doprinijeti podizanju kvalitete života i perspektive obitelji – štićenika Udruge.

Elena Wolsperger Dolezil, direktorica odnosa s javnošću, Dukat d.d.

Powered by WordPress | Designed by: heartburn remedies | Thanks to penny stocks, web design firm and seo jobs