Obitelj 17

Novosti Završene

Obitelj iz Zagreba treba našu pomoć. Otac boluje od zloćudnog tumora mozga 4. stupnja i nesposoban je za rad, a majka ne može raditi jer mora brinuti o bolesnom suprugu i djeci. Obitelj ima petero djece, od čega ih troje ide u školu dok će najmlađe dijete uskoro navršiti godinu dana. Najstariji sin pokušava pronaći posao kako bi pomogao obitelji no budući da mladi teško nalaze zaposlenje zasad nije uspio naći posao. Obitelj prima socijalnu pomoć i dječji doplatak no taj im je iznos dovoljan da pokriju režije dok im za hranu ostaje za pola mjeseca. Zbog toga često nemaju što za jesti pa se moraju zaduživati. Dvoje djece, djevojčica stara 12 godina i sin star 13 godina u petom mjesecu bi htjeli ići na izlet sa školom u Rijeku i Opatiju. Zbog teške financijske situacije i dugova roditelji im to ne mogu priuštiti. Troškovi izleta za oboje djece su ukupno 700 kuna. Naša udruga nije u mogućnosti financijski pomoći te molimo da se uključite u akciju prikupljanja novčanih sredstava za ovu obitelj. Željeli bismo prikupiti novce da se djeci plate izleti, da se obitelji pomogne podmiriti dugove te da se skupe sredstva kako bi barem narednih mjesec dana imali za hranu.

 

financijsku donaciju za ovu obitelj možete uplatiti na:
Mali zmaj
Maksimirska 115, 10 000 Zagreb
žiro račun: HR582484008 1105567475 (Raiffeisen bank)
pod šifrom: “donacija-obitelj 17
Od  novca koji ste donirali plaćen je izlet jednom djetetu (drugo je od škole dobilo gratis) , plaćene su režije a ostatak će biti utrošen na hranu, pelene i ostalo što je obitelji potrebno.
Osim financijskih donacija dobili su i donaciju u voću i povrću od tvrtke koja želi ostati anonimna.
Hvala svima u ime obitelji.

Nakon ove objave koja je stavljena ljetos, desilo se ono čega smo se bojali.  Tata ovih petero djece je preminuo. Od naknadno skupljenih novaca platili smo trošak pogreba, grobno mjesto i lijes.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)