Najveći zmaj

Aktualne Novosti

Mali zmaj je humanitarna udruga za djecu koja uglavnom pomaže cijelim obiteljima i vrlo često se djeca izgube u svemu tome. Naravno da isključenje struje, nedostatak grijanja i ostali problemi u kojima se nađu naše korisničke obitelji itekako utječe na kvalitetu života te djece ali želimo malo vratiti fokus baš na njih.

Ovo je projekt koji je osmišljen baš za naše najbolje zmajiće, djecu koja žive u teškim socio-ekonomskim uvjetima ali su unatoč tome izuzetna po nečemu.

Želimo prikupiti financijske donacije za djecu koja se trude, koja su odlični učenici, koja su dobri sportaši, talentirani mali umjetnici, izdvajaju se po nečemu svojim trudom, talentom i vještinama… želimo ih nagraditi, želimo da znaju da se trud isplati i da ih netko bodri, prati i podržava.

Ako želite uplatiti nešto u taj “fond najvećeg zmaja” iz kojeg bi plaćali neke ekstra stvari (dodatna školska i sportska oprema, natjecanja, izvanškolske aktivnosti, izlete itd.) za nase ekstra zmajeke možete to učiniti na naš račun:

IBAN: HR5824840081105567475 (RBA)
pod oznakom “donacija-najveći zmaj”

ili kliknite na ovaj link i donirajte preko platforme Čini pravu stvar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)