BESPLATNO PREDAVANJE: Učenje discipline

Aktualne Novosti

Disciplina je poželjna i prisutna svuda, u javnim i privatnim zajednicama kao i u našoj osobnosti – kada govorimo o samodisciplini. Zato je učenje discipline važan proces koji se odvija u svakoj životnoj dobi čovjeka.
Najvažniji izvor učenja discipline je u obitelji. Način na koji roditelji komuniciraju sa svojim djetetom od prvih mjeseci njegova života od iznimne je važnosti za formiranje njegova karaktera i funkcioniranja u društvenoj zajednici. To je proces u kojem se djetetu pomaže da razvije samokontrolu, a postavljanjem granica i pravila roditelji pomažu djetetu oblikovati unutarnja mjerila koja će mu koristiti cijelog života.
Bit discipline je odgajanje djece da postanu osobe koje će dobro iskoristiti svoje potencijale, postati sretni i produktivni ljudi, koji će dobro misliti o sebi i drugima.
Želja je svakog roditelja imati dijete koje je odgovorno, aktivno, surađuje, zna samostalno odlučivati, poštuje članove obitelji, svoje prijatelje i druge ljude, stoga će ovo predavanje će kroz činjenice i primjere dati konkretne smjernice kako učinkovito učiti djecu disciplini.

Predavač: dr. sc. paed. Marija Rattinger, dipl. učiteljica RN, savjetnica.
Lokacija: Mali zmaj, Našička 3 (kod jarunske tržnice)
Temin: četvrtak 26.1. u 18:30-20:00 sati

Predavanje će se održati UŽIVO u prostorijama Malog zmaja u Našičkoj 3.

Obavezna je prijava na mail petra.malizmaj.hr@gmail.com ili SMS-om na br. 091/617 4768.

Za vrijeme predavanja imamo organiziranu igraonicu za djecu, pa ako ih vodite sa sobom, napomenite prilikom prijave.