24anđeli: Volonteri su pakirali božićne poklone za najmlađe

Novosti

Volonteri udruge Mali zmaj ove subote pakirali su božićne poklone za 10 obitelji kojima pomažemo u akciji 24anđeli te za djecu iz domova što tradicionalno rade svake godine. Vrijedne ruke pakirale su slatkiše i igračke koji će sigurno obradovati najmlađe.

Akcija 24anđeli dosad je bila vrlo uspješna i kako kažu članovi udruge telefoni su im se ‘užarili’ već nakon objave prvih 5 priča. Sljedeći tjedan od ponedjeljka do petka objavit ćemo još 5 priča obitelji kojima treba pomoć. O ukupnoj pomoći koja je stigla, izvijestit ćemo nakon što dođe pomoć i iz drugih gradova (u srijedu i četvrtak) te bude popisana. Javljali su se i oni koji žele volontirati.

– Garantiramo da će ta pomoć i te donacije doći do onih kojima je zaista potrebna – rekao je dopredsjednik udruge Mali zmaj, Tomislav Palfi za 24sataTV.

Akcija 24anđeli zamišljena je tako da se obiteljima doniraju stvari, a ne nužno novac. Svaka priča ima i popis stvari koje su tim obiteljima potrebne. Ako ipak želite donirati novac uplatite ga na žiro račun Udruge Mali zmaj i obavezno napišite kojoj obitelji želite pomoći (npr. obitelj majke Mirjane). Podatke o obiteljima odlučili smo sakriti zato da se te obitelji dodatno ne stigmatiziraju, pogotovo djeca.

Pročitajte gdje i kako donirati!

Pročitajte koje tvrtke su obećale pomoći

Pročitajte detalje o akciji

Pročitajte više o temi na stranici 24anđeli.

Prenesno sa stranice 24sata.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)